اطلاع رسانی فراخوان امريه پژوهش يار وزارت عتف

باسلام و احترام

پيرو ابلاغ مدير كل ارتباط با جامعه و صنعت و در راستای پشتيبانی و تقويت فعاليت های پژوهشی دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و مراكز آموزش عالی كشور، هماهنگی هاي لازم با ستاد كل نيروهای مسلح به منظور بهره گيری از پرسنل امريه ارتباط با جامعه و صنعت صورت گرفته است. در اين راستا دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و مراكز آموزش عالی با رعايت قانون خدمت وظيفه عمومی، آئين نامه ها و دستورالعمل های مرتبط با مشمولين مامور به دستگاه های غير نظامی مي توانند از اين فرصت بهرمند گردند. لذا با توجه به ثبت درخواست كليه دانشگاه ها به منظور بهره مندی از اين فرصت بوجود آمده، خواهشمند است ترتيبی اتخاذ فرمائيد به دانش آموختگان ذكور آن مركز جهت مراجعه به سامانه amriye.msrt.ir و ثبت نام و بارگذاری مدارك اعلام شده در اين سامانه، اطلاع رسانی مطلوب صورت پذيرد.

بهروز ارباب شيرانی
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه