بزرگترین مسابقه تحقیق در عملیات در کشور

ثبت نام بزرگترین مسابقه تحقیق در عملیات کشور آغاز شد.

این مسابقه به همت دانشکده مهندسی صنایع و سیستم­های دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‏شود.

از همه علاقه‏ مندان به حوزه تحقیق درعملیات (مدلسازی و روش‏های حل) دعوت می‏شود، در این مسابقه شرکت کنند.

شرکت‏ کنندگان در این مسابقه، علاوه بر محک زدن سطح علمی و مهارتی خود در زمینه بهینه سازی، رقابت مهیّجی را در این زمینه تجربه می‏کنند.

رقابت به صورت تیمی بوده و هر تیم حداکثر می تواند شامل سه نفر باشد.

دانشجویان و فارغ التحصیلان آشنا با مباحث بهینه ‏سازی در همه رشته‏ ها و مقاطع تحصیلی می توانند در این مسابقه شرکت کنند.

هزینه ثبت نام هر تیم 200 هزار تومان است اما در صورت استفاده از کد تخفیف indust_ORC هزینه ثبت نام 150 هزار تومان خواهد بود.

جوایز سه تیم برتر به ترتیب 20 میلیون تومان، 12 میلیون تومان و 8 میلیون تومان خواهد بود.

به اعضای تیم‏های برتر، گواهی رتبه نیز اعطاء خواهد شد.

ضمناً شرکت کنندگان در مسابقه می توانند در چهار کارگاه مرتبط با حوزه بهینه سازی به صورت رایگان شرکت کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در مسابقه به وب سایت ORCompetition.ir مراجعه فرمایید.

ORC Description