ثبت نام مقدماتی دانشجويان دوره های تحصيلات تكميلی نيمسال اول 1401

با سلام و احترام،

ضمن آرزوي قبولی طاعات و عبادات، همانطور كه استحضار داريد، با توجه به مصوبه شورای تحصيلات تكميلی دانشگاه مورخ 23/ 8/ 97،  در خصوص ثبت نام مقدماتی دانشجويان تحصيلات تكميلی،  يادآوری مي شود، در ثبت نام اصلی و ترميم، امكان حذف درس از ليست ثبت نام مقدماتی براي دانشجويان مذكور وجود نداشته و از روز دوم ثبت نام به بعد، حداكثر می توانند يك درس ديگر اخذ نمايند و امكان هرگونه حذف و اضافه ديگری فقط با موافقت و توسط سرپرست تحصيلات تكميلی دانشكده مربوطه و در زمان مقتضی امكان پذير خواهد بود.

بنابر اين توجه شود كه ثبت نام مقدماتی براي دانشجويان تحصيلات تكميلی به نوعي ثبت نام اصلی بوده و دانشجويی كه در ثبت نام مقدماتی شركت نكند در ثبت نام اصلی با مشكل جدی مواجه خواهد شد.

لذا با توجه به فعال شدن درخواست پردازش تعيين استاد راهنما توسط دانشجو در سيستم گلستان رعايت موارد زير ضروری مي باشد.

- پس از درخواست دانشجو لازم است اساتيد محترم با مراجعه به منوی پيشخوان خدمت درخواست دانشجو را بررسی و نسبت به تأييد و يا عدم تأييد آن اقدام نمايند (حداكثر تا 24/ 2 / 1401).

- با توجه به اينكه ثبت نام مقدماتی دانشجويان تحصيلات تكميلی با تأييد دانشجو و تأييد استاد راهنما (با استفاده از پردازش 11340 ) و يا  سرپرست تحصيلات تكميلی دانشكده /  مدير گروه انجام مي شود، خواهشمند است با توجه به اهميت ثبت نام مقدماتی، دستور فرماييد مراتب فوق بطور وسيع و موثر به كليه دانشجويان كارشناسی ارشد و دكترا و كليه همكاران هيات علمي و كارشناسان اطلاع رسانی گردد.