دکتر محمد رئیسی نافچی به عنوان استاد برتر فرهنگی استان

در آیین بزرگداشت سالروز شهید دکتر مصطفی چمران و روز ملی بسیج اساتید، که به همت سازمان بسيج اساتید استان برگزار شد، دکتر عباس پاکدل به عنوان استاد برتر علمی و دکتر محمد رئیسی نافچی به عنوان استاد برتر فرهنگی استان معرفی و تقدیر شدند.

مراسم بزرگداشت سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران و روز ملی بسیج اساتید «استاد بسیجی؛ جهاد تبیین و امید آفرینی اعتلای نظام حکمرانی» ویژه استان اصفهان امروز چهارشنبه 31 خرداد ماه  در تالار ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و با حضور سردار علی بلالی مشاور عالی فرمانده هوا و فضا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار مجتبی فدا فرماندهی سپاه صاحب الزمان (عج) استان اصفهان؛ و روسای دانشگاه های استان برگزار شد.
دکتر عباس پاکدل عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان و رئیس این دانشکده است که به مدت 4 سال مسئول سابق دفتر کانون بسیج اساتید دانشگاه صنعتی اصفهان نیز بوده است.
دکتر رئیسی نافچی عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی اصفهان و معاون پشتیبانی فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان از اساتید فعال فرهنگی دانشگاه صنعتی اصفهان است.