نمره زبان دانشجويان مقطع دكتری

با سلام و احترام ضمن آرزوی توفيق الهی برای جناب‌عالی، آخرين مصوبات شورای تحصيلات تكميلی دانشگاه، جلسه مورخ 28 / 02 / 1400، در مورد پذيرش نمره زبان دانشجويان مقطع دكتری به شرح زير خدمتتان اعلام می گردد. خواهشمند است اطلاع‌رسانی لازم به نحو مقتضی در سايت دانشگاه و ساير شبكه‌های اجتماعی دانشگاه صورت پذيرد.

بند چهارم- در خصوص مدرك زبان و حد نصاب نمره قبول آن برای دانشجويان دكتری، مقرر شد مدارك مورد پذيرش و شرايط قبولی نمره زبان به حالت قبل از همه گيری بيماری كرونا برگردد. بر اين اساس مطابق با آئين نامه آموزشی دوره دكتری، جدول زير ملاك حد نصاب لازم برای پذيرش مدرك زبان خواهد بود.

نام آزمون IELTS TOLIMO MSRT (MCHE) TOFEL (PBT) TOFEL (IBT)
حداقل نمره قبولی 5 / 5 520 50 500 60

تبصره: نمرات قبولی آزمون بسندگی زبان كه قبلا در سيستم گلستان ثبت شده‌ است قابل قبول هستند.

بند پنجم- مقرر شد مدارك آزمون بسندگی زبان كه تا آخر خردادماه سال جاری (31 / 03 / 1401)  برگزار ميگردد مورد قبول واقع شده و پس ازاين تاريخ نمرات آزمون فوق قابل قبول نخواهد بود.