رویداد رقابت استراتژیک نبرد پادشاهان دانشگاه صنعتی

رقابت نبرد

🔸دانشگاه صنعتی اصفهان با همکاری آکادمی راهبرد کسب و کار ایرانیان، انجمن علمی دانشکده صنایع و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار می کند.

🛡رویداد متفاوت نبرد استراتژیک پادشاهان، هیجان بیشتری را به دانشگاه خواهد آورد. یادگیری عمیق را همراه با هیجان تجربه کنید.

🗡 بازی مدیریتی نبرد استراتژیک پادشاهان علاوه بر یک طراحی فوق العاده، جذاب و مهیج، بر آموزش عمیق تیم ها در موضوع های کاربردی تاکید دارد.

🗡 سناریو بازی در سطوح مختلف به نحوی طراحی شده که در یک فرایند نزدیک به واقعیت، شما ناچار به تجربه گری، تخصیص منابع، تعامل، تصمیم گیری، خلق استراتژی، ریسک، اجرا، اخذ بازخورد و نهایتا یادگیری شوید.

⁉️ این رویداد چه منفعتی برای شما دارد؟

✔️یادگیری استفاده از استراتژی های منحصر به فرد و مدیریت بحران در موقعیت های مختلف

✔️افزایش دانش تخصیص و مدیریت منابع

✔️افزایش انگیزه کاری و قدرت یادگیری

✔️امکان تجزیه و تحلیل در شرایط مختلف

✔️ارتقاء خلاقیت تاکتیکی

✔️درک نقاط قوت و ضعف فردی و تیمی

✔️افزایش عملکرد کار تیمی

از جمله منفعت های این رویداد برای شما ست

پس اگر به دنبال تجربه ای متفاوت به همراه دنیایی از آموزش و رقابت هستید، نبرد رهبران بهترین پیشنهاد برای شماست

ما بی صبرانه منتظر دیدار شما هستیم، پس برای اطلاعات از جزییات بیشتر ثبت نام کنید.

🔗 لینک ثبت نام (https://evnd.co/ft14T)