تاریخچه مجله بهبود

مجله بهبود فعالیت خود را در سال 1375 با حمایت اساتید، فارغ التحصیلان و دانشجویان دانشکده صنایع آغاز کرد و اولین شماره در پاییز سال 1376 با مدیر مسئولی جناب آقای دکتر سعید صباغ به چاپ رسید و به عنوان سومین نشریه تخصصی مهندسی صنایع در کشور معرفی شد. در حال حاضر نیز زیر نظر جناب آقای دکتر مهدی بیجاری به عنوان مدیر مسئول به فعالیت خود ادامه می دهد.

اهداف

هدف اصلی از انتشار این مجله ارتقا سطح علمی و رفع نیازهای تخصصی دانشجویان، صنعتگران و فارغ‌التحصیلان مهندسی صنایع است که حاصل تلاش بی وفقه و خالصانه جمعی از دانشجویان دانشکده مهندسی صنایع می‌باشد. در راستای دستیابی به این اهداف فعالیتهای زیر مد نظر است:
ایجاد فضا و روحیه پژوهشی در بین دانشجویان
ارائه مقالات وتحقیقات کاربردی در جهت رفع نیازهای صنعت
ایجاد ارتباط بین دانشجویان و فارغ التحصیلان به منظورتبادل اطلاعات علمی و تخصصی
ارائه آخرین اطلاعات علمی و تخصصی در قالب مقالات  و سمینارها
گسترش ارتباط با صنعت و معرفی کارآفرینان موفق صنعت

هم اکنون مجله بهبود به عنوان تنها نشریه تخصصی مهندسی صنایع در استان اصفهان، با سابقه 16 سال، با تکیه بر چهار محور نشر، آموزش، پژوهش و ارتباط با صنعت از جمله معتبرترین مجله های تخصصی صنایع در سطح کشور به ارائه خدمت می پردازد.

جهت دریافت شماره های مختلف این مجله اینجا را کلیک نمائید.